Hulp Bij Auto Kopen

Bespaar honderden euro’s

Door onze hulp bij het kopen van een auto, kun je honderden euro’s besparen. Wij komen bijna altijd achter bestaande gebreken, waardoor het bedrag dat jij de kosten van onze service dubbel terugverdient.

Hulp van begin tot eind

Wij kunnen je helpen bij zoeken van een auto, indien je nog geen auto op het oog hebt. Wij staan bekend om onze uitgebreide aankoopkeuring en kunnen ook de onderhandeling uitvoeren. Als kers op de taart kunnen wij je nieuwe auto bij je thuisbezorgen.

Betrouwbaar & onafhankelijk

Wij werken alleen met betrouwbare experts die jarenlang ervaring hebben in de autobranche. Daarnaast werken wij onafhankelijk: gedurende het hele proces staan wij altijd aan jouw kant.

Pakketten

Aankoopkeuring
Compact

€179,-

De basiskeuring voor het geval je geen uitgebreide keuring nodig hebt, maar wel zeker wilt weten dat je een auto van goede kwaliteit koopt.

✓ Proefrit
✓ Kentekencheck
✓ Inspectie op de brug
✓ Interieur- & exterieur controle
✓ Aanbeveling wel of niet kopen

Aankoopkeuring
Compleet

€279,-

De complete keuring om helemaal zeker te zijn van je aankoop. We controleren alles, zodat jij weet wat je koopt. Binnen 24 uur op locatie in heel Nederland. Met onze aanbeveling weet je direct waar je aan toe bent.

✓ Aankoopadvies
✓ Uitgebreide proefrit
✓ Inspectie op de brug
✓ Onderhoudscheck
✓ Waardecheck
✓ Schadecheck
✓ Lakdiktecheck
✓ Auto elektronisch uitlezen
✓ Interieur & exterieur controle
✓ Rapport & Aanbeveling

Optioneel tegen extra betaling:
✓ Thuisbezorgen
✓ Garantie mogelijk

MEEST GEKOZEN

Aankoopkeuring & onderhandeling

379,-

De slimme keuring om optimaal voordeel te behalen. Wij keuren de auto niet alleen compleet, maar kijken ook hoe we de beste deal eruit kunnen slepen. Hierbij nemen wij eventuele reparaties en inruil mee in de onderhandeling.

✓ Aankoopadvies
✓ Uitgebreide proefrit
✓ Inspectie op de brug
✓ Onderhoudscheck
✓ Waardecheck
✓ Schadecheck
✓ Lakdiktecheck
✓ Auto elektronisch uitlezen
✓ Interieur- & exterieur controle
✓ Waardebepaling & onderhandeling
✓ Inruilplan
✓ Reparatie van gebreken
✓ Rapport & Aanbeveling

Optioneel:
✓ Auto Thuisbezorgen
✓ Garantie mogelijk

Altijd vrijblijvend, u betaald nog niets.
  • Alle prijzen incl. 21% BTW
  • Geen reiskosten binnen een straal van 30km

Om je op voorhand duidelijkheid te geven over onze aankoopkeuring pakketten, staan al onze tarieven online. Zo weet je altijd wat de kosten zijn. Geen onverwachtse bijkomende kosten achteraf! Wij berekenen geen toeslagen voor werkzaamheden tijdens weekenden en of op feestdagen. Op al onze werkzaamheden en aankoopkeuring pakketten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Hoe werkt het?

Contact

Hulp nodig? Bespreek je wensen Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen je helpen met de zoektocht, aankoopkeuring, onderhandeling, onderhandeling, overschrijving en bezorging. Kies voor maximale ontzorging.

Afspraak

Wij maken afspraak met de verkoper. Je aanvraag komt binnen bij ons.. Wij checken of alles in orde is en maken een afspraak met de verkoper.

Aankoopkeuring

Weet je al welke pakket je wilt? Onze gekwalificeerde experts gaan dan aan de slag en voeren de keuring uit. De resultaten worden na afloop direct besproken.

Rapport

Rapport & aanbeveling Aan de hand van het rapport ontvang je een aanbeveling, waarna jij besluit of je wilt overgaan tot aankoop.

Onderhandeling

Akkoord met de aankoop? Onze expert neemt je het werk uit handen en onderhandelt voor jou om de beste deal eruit te slepen.

Thuisbezorging

De auto wordt thuis bezorgd. Laat ons jouw auto thuis bezorgen en bespaar tijd en gedoe. Bespaar hierdoor veel tijd en gedoe. Het papierwerk nemen wij ook voor onze rekening.

Veelgestelde vragen

Een aankoopkeuring duurt ongeveer 1 uur. Bij een onderhandeling kun je rekenen op een half uur extra. Bij de all-in service houden we rekening met een dagdeel, afhankelijk van waar de auto naar toe bezorgd moet worden.
Binnen 24 uur kunnen wij de aankoopkeuring uitvoeren op locatie in heel Nederland.
Wij willen je tijd besparen en gemak bieden. Je hoeft dus zelf niet aanwezig te zijn.
Ja, wij kunnen op zaterdagen de aankoopkeuring uitvoeren. Op zondag zijn wij telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.
Wij maken zelf de afspraak om miscommunicaties te voorkomen. Je kunt wel alvast meegeven aan de verkoper dat wij met hen contact opnemen voor een afspraak.
De onderhandeling is inbegrepen in de prijs en kost 100 euro op basis van ‘no cure no pay’. Je betaalt dus alleen als wij een voordeel hebben behaald. Bij een voordeel van 100 euro of lager betaald je niets.

Heb je een auto op ‘t oog?
Of heb je een andere vraag?