Hulp Bij Auto Kopen

Veelgestelde vragen

Nadat de aanvraag binnen is, ontvang je binnen 24 uur de opties voor jouw auto. Daarna kunnen we binnen 24 uur de aankoopkeuring uitvoeren. Ook voor het rapport nemen wij 24 uur in beslag. Binnen drie werkdagen heb je dus je nieuwe auto, afhankelijk van hoe snel jij kan schakelen.
Wij zien graag welke auto jij hebt gevonden, zodat wij deze langs de meetlat kunnen leggen. Wij proberen dan drie betere auto’s te vinden dan de auto die jij op het oog hebt. Jij maakt uiteindelijk de keuze welke auto we gaan keuren.
Uit ervaring is gebleken dat dit niet vaak het geval is. Onze voornaamste taak is jou behoeden voor een miskoop. Als de auto dus wordt afgekeurd, besparen wij jou veel geld en gedoe. Gelukkig kunnen wij vanaf ons kantoor inschatten of de auto een goede optie is. Als de auto wordt afgekeurd, dan bieden wij je een korting tot 50% op het volgende pakket.
Uiteraard keuren wij ook auto’s van particulieren. Hoewel de markt grotendeels uit dealers bestaat.
Wij willen je tijd besparen en gemak bieden. Je hoeft dus zelf niet aanwezig te zijn.
Jazeker, we maken dan een inruilplan op. Zo kunnen we de beste deal eruit slepen.

Hoe werkt het?

Contact

Hulp nodig? Bespreek je wensen Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen je helpen met de zoektocht, aankoopkeuring, onderhandeling, onderhandeling, overschrijving en bezorging. Kies voor maximale ontzorging.

Afspraak

Wij maken afspraak met de verkoper. Je aanvraag komt binnen bij ons.. Wij checken of alles in orde is en maken een afspraak met de verkoper.

Aankoopkeuring

Weet je al welke pakket je wilt? Onze gekwalificeerde experts gaan dan aan de slag en voeren de keuring uit. De resultaten worden na afloop direct besproken.

Rapport

Rapport & aanbeveling Aan de hand van het rapport ontvang je een aanbeveling, waarna jij besluit of je wilt overgaan tot aankoop.

Onderhandeling

Akkoord met de aankoop? Onze expert neemt je het werk uit handen en onderhandelt voor jou om de beste deal eruit te slepen.

Thuisbezorging

De auto wordt thuis bezorgd. Laat ons jouw auto thuis bezorgen en bespaar tijd en gedoe. Bespaar hierdoor veel tijd en gedoe. Het papierwerk nemen wij ook voor onze rekening.