Hulp Bij Auto Kopen

Wist je dat?

94% van onze klanten hebben ons aanbevolen.
Google rating 2020

Onze experts zijn

✓ Betrouwbaar
✓ Snel
✓ Professioneel en onafhankelijk

Wie zijn onze experts?

Onze experts zijn jouw partners bij de aankoop van een tweedehands auto. Je staat er niet alleen voor: wij helpen je graag, 365 dagen per jaar staan wij binnen 24 uur voor jou klaar op locatie. Wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen met de aankoop van een tweedehands auto.

Onze experts hebben:

Diploma 1e Autotechnicus Onze experts beschikken over relevante diploma en zijn vakkundig.

Jarenlang ervaring in automotive

Wij zitten al jaren in het vak en kennen alle ins en outs van de tweedehands automarkt.

Commerciële instelling

Onze experts zijn communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Zo ontvang jij de beste deal.

Moderne apparatuur

Uiteraard beschikken onze experts niet met lege handen de deur uit. Ze beschikken over uitleesapparatuur, een lakdiktemeter en accutester.

De kern van ons concept

De kern van ons concept is dat de expert zichzelf uiteindelijk terugverdient bij het kopen van een tweedehands auto. De expert kan ervoor zorgen dat je een goede auto koopt en dat wij jouw investering terug verdienen in de onderhandeling. Als je niet over alle informatie en kennis beschikt, vullen wij die graag voor je aan. Samen winnen en nare ervaringen voorkomen: dat is ons doel.

Wij begrijpen dat een tweedehands auto voor velen een grote en belangrijke aankoop is. Je wilt de juiste aankoop doen en je zo min mogelijk zorgen hoeven maken. Onze experts doen er alles aan om om dit voor jou mogelijk te maken. Geen miskoop, geen duurkoop maar de juiste aankoop voor jou: daarvoor staat ons team.

Bekijk onze Beoordelingen van klanten

Marc
Zaandam
Read More
Ik ben blij met service en kwaliteit van Expert2Go. Ik had niemand in mijn omgeving die met mee kon gaan om de auto te controleren voordat ik de auto kocht. Het is het geld waard, want heb een paar honderd euro kunnen onderhandelen. Expert was dus gratis mee!! Raad iedereen dit aan die een auto gaat kopen!
Mourad
Eindhoven
Read More
Via een vriend heb ik Expert2go als tip gekregen voor aankoop van een nieuwe auto. En super tevreden over de service en begeleiding. Echt een aanrader geen hoofdpijn meer bij het kopen van een occassion. Thanks
Amber
Utrecht
Read More
Aankoopkeuring door Expert2go laten uitvoeren. Super fijne service! Goede communicatie en een eerlijk deskundig aankoopadvies. Zeker een aanrader!!
Karlien
Haarlem
Read More
Goede communicatie, Super aardig en professioneel team. Rapport dezelfde dag nog in mijn mailbox, super!
MA Wereldreiziger
Naarden
Read More
Dankzij Expert2go heb ik een miskoop voorkomen bij het kopen van een auto. De expert was vakkundig en betrouwbaar en hielp mij ook met onderhandelen. Ik zou dit iedereen aanraden die een auto wilt kopen. Super handig en bespaart je veel gedoe.
Ingrid Singer
Breda
Read More
(Vertaald door Google) We namen contact op met expert2go om een ​​4x4-voertuig te controleren waarin we geïnteresseerd waren. Nadat we het 'complete' pakket hadden betaald, maakte onze contactpersoon Brian een afspraak, controleerde de auto en kwam bij ons terug met een negatief advies.
Cas van Lieshout
Read More
Omdat ik wat vraagtekens had betreffende de aankoop van een 2e hands auto heb ik op internet een formulier ingevuld en werd binnen 10 minuten door Expert2Go gebeld. Persoon stelde de juiste vragen en is vervolgens met mijn twijfels aan de gang gegaan. Heeft verleden van de auto in kaart gebracht en ook zelfs met de handelaar gesproken.
Eniola Babadudu
Zwanenburg
Read More
Goed met me meegedacht toen ik met spoed een keuring nodig had. Duidelijke rapport en aanbeveling. Ik ben tevreden!
Martijn Vermeulen
Spijkenisse
Read More
Goede communicatie en professioneel transparant verslag met goed advies
J.A Doekhara
Amsterdam
Read More
Vriendelijk, snel schakelen en professioneel! Gisteren snel contact genomen omdat de auto op tijd gekeurd moest worden. Boeking ging snel en communiceren was erg makkelijk.
N Amghr
Gouda
Read More
Fijne ervaring met de diensten van Expert2go. Aardige medewerkers die meedenken waar het nodig is. Al met al een zekere aanrader bij het aanschaffen van een nieuwe auto!
Jess Prive
Vinkeveen
Read More
Bij het kopen van een auto wist ik niet waar ik terecht kon. Totdat ik via via op expert2go kwam. Ze hebben goede service en werd direct geholpen met het keuren van een auto. Binnen 24 uur waren ze inderdaad op locatie en kreeg ik al snel duidelijkheid. Goede communicatie en een duidelijk rapport. Ik kan nu met een gerust hart de auto kopen. Dankjewel en zal jullie verder aanraden.
Previous
Next

Heb je een auto op ‘t oog?
Of heb je een andere vraag?

Bekijk onze Beoordelingen van klanten

Imanuel
Gouda
Read More
Ik heb zelf helemaal geen verstand van auto’s. Gelukkig heeft hulpbijautokopen mij geholpen met de autokeuring, waardoor ik een miskoop heb kunnen voorkomen. Ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden 😉
Mike
Vinkeveen
Read More
Ik heb in het verleden een miskoop gehad, waardoor een vriend mij wees op hulpbijautokopen. Zij hebben mij geholpen met een aankoopkeuring waardoor ik dit keer een auto heb gekocht die geen verborgen kosten had. Ik zou iedereen zo’n aankoopkeuring adviseren!!
Juliette
Zaandam
Read More
Top service! Wat een vriendelijke en aardige mensen! Ik wilde een auto kopen echter had deze auto enorm veel gebreken, had ik de auto niet laten keuren was ik zo €1500 kwijt aan reparatiekosten. Ben blij dat ik de auto heb laten keuren! Zij hebben mij vervolgens ook geholpen met het zoeken naar een nieuwe auto!
David
Rotterdam
Read More
Deskundig, goede en snelle service. Ik wou een auto kopen en wordt door een vriend aangeraden om zo een aankoopkeuring te doen. Hierbij ben ik terecht gekomen bij Hulpbijautokopen en zij hebben fantastisch werk geleverd. De auto kon direct gekeurtd worden en er is ook voor mij onderhandeld. Ik ben blij met mijn nieuwe auto en de service die is geleverd.
Martijn
Haarlem
Read More
Zonder dit bedrijf had ik een auto gekocht met verborgen mankementen, maar gelukkig was de expert er vroeg bij en heeft hij mij en miskoop bespaart. Vervolgens hebben ze gratis meegezocht naar een nieuwe optie. En die bleek wel goed te zijn. Ze denken goed mee en leveren professioneel werk af. Top gedaan!
Mandy
Amsterdam
Read More
Vriendelijk en professioneel! Gister gebeld vandaag bijgestaan door een ervaren monteur en de keuring is goed verlopen en rapport was duidelijk.
Jesse
Utrecht
Read More
Ik kan iedereen deze dienst aanbevelen scheelt je veel kosten en zeker aanrader bij het kopen van nieuwe auto!!
Chanti
Eindhoven
Read More
Ik heb altijd slechte ervaringen gehad met het kopen van een auto. Totdat ik via via op Hulpbijautokopen kwam. Ze hebben mij een goede service geleverd door binnen 24 uur de auto te keuren. Het rapport was duidelijk en de communicatie was uitstekend. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de zekerheid bij het kopen van mijn auto.
Bram
Naarden
Read More
Ik kan iedereen deze dienst aanbevelen scheelt je veel kosten en zeker aanrader bij het kopen van nieuwe auto
Ingrid
Breda
Read More
(Vertaald door Google) We namen contact op met Hulpbijautokopen om een ​​4x4 auto te controleren waarin wij interesse hadden. Nadat we het 'complete' pakket hadden betaald, maakte onze contactpersoon Brian een afspraak, controleerde de auto en kwam bij ons terug met een negatief advies. Hierop hebben zij een nieuwe optie gevonden die 1. Veel goedkoper was 2. Veel nieuwer model 2009 en de andere was 2000. 3. 500 eur nog er vanaf onderhandeld. Ik ben zeer tevreden met de dienst die zij hebben bewezen.
Deborah
Uden
Read More
Omdat ik wat vraagtekens bij het kopen van een auto die ik op het oog had, heb ik een formulier bij hulpbijautokopen ingevuld en werd ik binnen 10 min terug gebeld. De werknemer stelde de juiste vragen en is vervolgens met mijn twijfels aan de gang gegaan. De auto heb ik met zekerheid kunnen kopen. Dankje wel voor de service.
Theo
Zwanenburg
Read More
Goed met me meegedacht toen ik met spoed een keuring nodig had. Duidelijke rapport en aanbeveling. Ik ben zeer tevreden!
Previous
Next