Hulp Bij Auto Kopen

Bespaar honderden euro’s

Door onze hulp bij het kopen van een auto, kun je honderden euro’s besparen. Wij komen bijna altijd achter bestaande gebreken, waardoor het bedrag dat jij de kosten van onze service dubbel terugverdient.

Hulp van begin tot eind

Wij kunnen je helpen bij zoeken van een auto, indien je nog geen auto op het oog hebt. Wij staan bekend om onze uitgebreide aankoopkeuring en kunnen ook de onderhandeling uitvoeren. Als kers op de taart kunnen wij je nieuwe auto bij je thuisbezorgen.

Betrouwbaar & onafhankelijk

Wij werken alleen met betrouwbare experts die jarenlang ervaring hebben in de autobranche. Daarnaast werken wij onafhankelijk: gedurende het hele proces staan wij altijd aan jouw kant.

Pakketten

Gratis Advies

Gratis

Wij kennen allemaal het gevoel bij het kopen van een ideale auto

Ongetwijfeld ben je aan het

✓ Speuren
✓ Informeren
✓ Rondkijken

of

✓ Twijfelen
✓ Aarzelen
✓ Ergeren

Neem dan contact met ons op en wij zullen alles rustig op een rijtje zetten. Na het gesprek kun je met een gerust hart verder met je zoektocht, de aankoopkeuring en de aankoop van jouw volgende auto.

Zoektocht

€99,-

Je wilt een auto kopen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Heb je zelf een auto op het oog, maar weet je het nog niet zeker? Wij leggen deze auto langs de meetlat en gaan indien nodig voor je op zoek naar een betere optie.

Heb je nog helemaal geen idee wat je zoekt? Ons team staat voor je klaar om jouw ideale auto te vinden. We bespreken je wensen en nemen die mee in onze zoektocht. Binnen 24 uur ontvang je drie opties, waaruit je de auto kan kiezen die het beste bij jou past.

All-in service

449,-

Wij nemen jouw zorgen weg. Eerst gaan wij op zoek naar jouw ideale auto op basis van jouw wensen en eisen. Daarna voeren wij een uitgebreide keuring uit en proberen wij in de onderhandeling de beste deal eruit te slepen. Je hoeft zelf niets meer te doen en de auto wordt voor je deur bezorgd. Kies voor gemak en zekerheid.

✓ Advies
✓ Autozoektocht
✓ Kentekencheck
✓ Aankoopkeuring
✓ Onderhoudscheck
✓ Waardecheck
✓ Schadecheck
✓ Lakdiktecheck
✓ Auto elektronisch uitlezen
✓ Overschrijving van de auto
✓ Garantieadvies
✓ Thuisbezorging auto

Altijd vrijblijvend, u betaald nog niets.

Hoe werkt het?

Contact

Hulp nodig? Bespreek je wensen Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen je helpen met de zoektocht, aankoopkeuring, onderhandeling, onderhandeling, overschrijving en bezorging. Kies voor maximale ontzorging.

Afspraak

Wij maken afspraak met de verkoper. Je aanvraag komt binnen bij ons.. Wij checken of alles in orde is en maken een afspraak met de verkoper.

Aankoopkeuring

Weet je al welke pakket je wilt? Onze gekwalificeerde experts gaan dan aan de slag en voeren de keuring uit. De resultaten worden na afloop direct besproken.

Rapport

Rapport & aanbeveling Aan de hand van het rapport ontvang je een aanbeveling, waarna jij besluit of je wilt overgaan tot aankoop.

Onderhandeling

Akkoord met de aankoop? Onze expert neemt je het werk uit handen en onderhandelt voor jou om de beste deal eruit te slepen.

Thuisbezorging

De auto wordt thuis bezorgd. Laat ons jouw auto thuis bezorgen en bespaar tijd en gedoe. Bespaar hierdoor veel tijd en gedoe. Het papierwerk nemen wij ook voor onze rekening.

Bekijk onze Beoordelingen van klanten

Imanuel
Gouda
Read More
Ik heb zelf helemaal geen verstand van auto’s. Gelukkig heeft hulpbijautokopen mij geholpen met de autokeuring, waardoor ik een miskoop heb kunnen voorkomen. Ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden 😉
Mike
Vinkeveen
Read More
Ik heb in het verleden een miskoop gehad, waardoor een vriend mij wees op hulpbijautokopen. Zij hebben mij geholpen met een aankoopkeuring waardoor ik dit keer een auto heb gekocht die geen verborgen kosten had. Ik zou iedereen zo’n aankoopkeuring adviseren!!
Juliette
Zaandam
Read More
Top service! Wat een vriendelijke en aardige mensen! Ik wilde een auto kopen echter had deze auto enorm veel gebreken, had ik de auto niet laten keuren was ik zo €1500 kwijt aan reparatiekosten. Ben blij dat ik de auto heb laten keuren! Zij hebben mij vervolgens ook geholpen met het zoeken naar een nieuwe auto!
David
Rotterdam
Read More
Deskundig, goede en snelle service. Ik wou een auto kopen en wordt door een vriend aangeraden om zo een aankoopkeuring te doen. Hierbij ben ik terecht gekomen bij Hulpbijautokopen en zij hebben fantastisch werk geleverd. De auto kon direct gekeurtd worden en er is ook voor mij onderhandeld. Ik ben blij met mijn nieuwe auto en de service die is geleverd.
Martijn
Haarlem
Read More
Zonder dit bedrijf had ik een auto gekocht met verborgen mankementen, maar gelukkig was de expert er vroeg bij en heeft hij mij en miskoop bespaart. Vervolgens hebben ze gratis meegezocht naar een nieuwe optie. En die bleek wel goed te zijn. Ze denken goed mee en leveren professioneel werk af. Top gedaan!
Mandy
Amsterdam
Read More
Vriendelijk en professioneel! Gister gebeld vandaag bijgestaan door een ervaren monteur en de keuring is goed verlopen en rapport was duidelijk.
Jesse
Utrecht
Read More
Ik kan iedereen deze dienst aanbevelen scheelt je veel kosten en zeker aanrader bij het kopen van nieuwe auto!!
Chanti
Eindhoven
Read More
Ik heb altijd slechte ervaringen gehad met het kopen van een auto. Totdat ik via via op Hulpbijautokopen kwam. Ze hebben mij een goede service geleverd door binnen 24 uur de auto te keuren. Het rapport was duidelijk en de communicatie was uitstekend. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de zekerheid bij het kopen van mijn auto.
Bram
Naarden
Read More
Ik kan iedereen deze dienst aanbevelen scheelt je veel kosten en zeker aanrader bij het kopen van nieuwe auto
Ingrid
Breda
Read More
(Vertaald door Google) We namen contact op met Hulpbijautokopen om een ​​4x4 auto te controleren waarin wij interesse hadden. Nadat we het 'complete' pakket hadden betaald, maakte onze contactpersoon Brian een afspraak, controleerde de auto en kwam bij ons terug met een negatief advies. Hierop hebben zij een nieuwe optie gevonden die 1. Veel goedkoper was 2. Veel nieuwer model 2009 en de andere was 2000. 3. 500 eur nog er vanaf onderhandeld. Ik ben zeer tevreden met de dienst die zij hebben bewezen.
Deborah
Uden
Read More
Omdat ik wat vraagtekens bij het kopen van een auto die ik op het oog had, heb ik een formulier bij hulpbijautokopen ingevuld en werd ik binnen 10 min terug gebeld. De werknemer stelde de juiste vragen en is vervolgens met mijn twijfels aan de gang gegaan. De auto heb ik met zekerheid kunnen kopen. Dankje wel voor de service.
Theo
Zwanenburg
Read More
Goed met me meegedacht toen ik met spoed een keuring nodig had. Duidelijke rapport en aanbeveling. Ik ben zeer tevreden!
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Nadat de aanvraag binnen is, ontvang je binnen 24 uur de opties voor jouw auto. Daarna kunnen we binnen 24 uur de aankoopkeuring uitvoeren. Ook voor het rapport nemen wij 24 uur in beslag. Binnen drie werkdagen heb je dus je nieuwe auto, afhankelijk van hoe snel jij kan schakelen.
Wij zien graag welke auto jij hebt gevonden, zodat wij deze langs de meetlat kunnen leggen. Wij proberen dan drie betere auto’s te vinden dan de auto die jij op het oog hebt. Jij maakt uiteindelijk de keuze welke auto we gaan keuren.
Uit ervaring is gebleken dat dit niet vaak het geval is. Onze voornaamste taak is jou behoeden voor een miskoop. Als de auto dus wordt afgekeurd, besparen wij jou veel geld en gedoe. Gelukkig kunnen wij vanaf ons kantoor inschatten of de auto een goede optie is. Als de auto wordt afgekeurd, dan bieden wij je een korting tot 50% op het volgende pakket.
Uiteraard keuren wij ook auto’s van particulieren. Hoewel de markt grotendeels uit dealers bestaat.
Wij willen je tijd besparen en gemak bieden. Je hoeft dus zelf niet aanwezig te zijn.
Jazeker, we maken dan een inruilplan op. Zo kunnen we de beste deal eruit slepen.

Heb je een auto op ‘t oog?
Of heb je een andere vraag?